söndag 7 november 2010

en vilohelg

efter en vecka som varit rejält tung var det jäkligt skönt att komma ut till landet och ladda batterierna tillsammans med Fredrik, mamma & pappa. Förutom att försöka lista ut vad det är som försökt slita sönder mig inifrån hann vi med promenader, lite fiske och besök av Shentons. Troligen har jag en muskelinflammation bakom skulderbladen som med jämna mellanrum strålar runt hela bröstkorgen, kramar om hjärtat och stårlar på hela framsidan av bröstet. När det inte strålar så känner jag det konstant i mina ömma muskler som ligger finfint gämda bakom skulderbladen. :( massa vila, sömn och Voltaren har dock underverk och imorgon är det dags för jobb igen ! längtar faktiskt! :)

var mer vårlikt än novemberkänsla ute på mitt älskade Östernäs

tog en långpromenad lördag förmiddag och hamnade borta på kossornas strand... det enda som saknades var hela "grilla-korv kittet"





när vi hade kort iväg mamma, pappa, Rolf, Linda, Mikki & Tomas till Kapellskär rodde jag & Fred ut i kylan och la i tre nät - man måste ju testa!

hittade lite kantareller til middagen också! kalla men goda ;)

07 november 08.00 Östernäs.

En kall besättning i en liten båt på ett väldigt kallt Östersjön

mamma, Mikki, pappa & jag höll ställningarna på land


Rolf & Tomas jobbade hårt för att få loss simporna ur nätet

SIK !


SIKROM !


självfallet grillade vi korv idag istället - vi började ju grillsäsongen i lårhög snö i mars så vi fortsätter med grillande i skuggen (dvs. skitkallt!) i november :-D

såhär fin blev siken i form av vår middag! GOTT var det också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar