måndag 10 oktober 2011

DesignTorget Kickoff

Söndag 9 oktober och dags för kickoff med DesignTorget. Den första stora kickoffen någonsin och ALLA var med,  sverige, norge, servicekontoret och även Eric från Novax. Det var samling 13.30 vid Berzeli för bortforsling av hela gänget... jag var utsedd till Gruppledare för Grupp 6 och hade 9 personer att samla ihop. Dessvärre var tre personer sjuka så vi var sju starka stjärnor.

Emelie, Lisa, Anneli, Malin, Marius och Kaarina i Grupp 6

Vid två dök en båt upp som visade sig vara våran! :) och den tog oss ut till Waxholm.


På båten skulle gruppen få ett lagnamn, hejaramsa samt besvara tre frågeställningar om arbetet som varit - både positivt och negativt och dessutom önskemål på hur det fortsatta arbetet ska/kan se ut. Väl framme blev det en snabb mini-konferens med information från VD Lasse samt Eric, från ägarna Novax.
Det blev vernissage med allas kollage (alla 90 på plats hade gjort varsitt kollage där vi fritt tolkat våra värdeord: HUMOR, NYFIKEN, ENERGI och KOMPIS) 


Eric var med i de bandanakläddas skara :)


Efter konferensen var det dags... lagkamp!! Vårt lagnamn D-Team kändes plötsligt lite tråkigt och det byttes underligt snabbt till Gruppsex, helt enkelt. Under vernissaget hade  jag testat lagnamnen på konkurrenterna lite och fick bäst respons på gruppsex så som lagledare föreslog jag ett byte. ingen var sen att haka :D
6 banor skulle vi klara och ingen visste HUR våra insatser poängsattes. Vi förmodade dock att lagarbete bedömdes... eftersom vi var där för den sakens skull.
sex banor som sagt, nio lag. Gruppsex tog hem silvret!!!!!! sjukt stolta och nedan ser ni mina fina kombatanter efter mäst sista banan.



Nöjda och glada efter silvervinsten! Bubbel i Minbaren med bildspel över DesignTorgets 18-åriga historia. sjukt roligt att se.

Dubbelbubbel på båten hem, Helena på inköp & Sanna på ekonomi försökte hålla ångan uppe in i det sista!
Dessa två var festfixarna för kvällen och de kunde äntligen koppla av, bra jobbat kompisar!

Å så var det det där med mat... 

krabbrulle med ärtpurré och champagnesorbé 

 Lammstek och lammkorv med ugnsbakade rödbetor och palsternackspurré

hallonsorbet med italiensk marräng och ngn form av citronkaka.

Lammet var HELT suveränt och vinet till gjorde det ännu bättre (återkommer med vad det hette) förrätten var lite för smaklös, krabban kändes knappt och desserten var strålande kombination av smaker - dock riskerade citronkakan att slå igenom lite för mycket och döda alla andra smaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar