söndag 10 januari 2010

ÅL IN på Mosebacke

Det var en helt vanlig lördagkväll men med ett ovanligt glimmer hängande över Mosebacke. Vår fina Eddie skulle kvällen till ära spela tillsammans med sina polare i ÅL IN på Mosebackes scen -inget vi tänkte missa. Vi startade kvällen hos Marie med pizza, öl, irish & drinkar något som mest resulterade i enormt mätta och svullna magar men vi höll igång.

Fredrik vilar lite efter maten


the band-van


De 150 första gästerna fick present :-) man fick detta finfina kort (som om man ville bli av med det -kunde bytas mot en öl i baren...) eller en ÅL IN t-shirt




Strax efter elva drogs det igång


Sjukt tighta musiker, de har blivit ännu bättre sen jag såg dem sist. Eddie hade dessutom full kontroll över den hängivna publiken och jag är förvånad över vilket drag de fick igång. Jävligt bra jobbat killar!


Fredrik blev såhär förvånad över att han befann sig på Mosebacke med en väldigt underlig Anders bakom sig...


Varmt var det... så in i bängen


Pernilla, Anders och Hemlis kom också och kollade läget, direkt från födelsedagsfest i Vasastan. Hemlis sov av allt dansande men Anders höll igång ...

Behöver jag säga mer än att det dansades och apades en del till den varierade musiken...
(det blev tom. dans runt Pernillas väska!)









Underbar!! puss på er

Tack galningar för en strålande kväll! Vi kom hem en för oss sjukt sen tid (tre) och somnade efter lite äppelkaka i sängen. Idag var det rejäl sovmorgon och nu blir det pannkakor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar