lördag 22 januari 2011

Restos á Paris

som vanligt är mat en central punkt i mitt liv och jag har fotat allt gott under minda två dagar i Paris. sammanfattningsvis: det är inte helt synd om mig!!

bon appétit !

Onsdag middag:


sk. bondpaté, gjord på fläsk och anka.


Anka med apelsinsås.


någon typ av frusen chokladmousse, serverades med aprikoskräm och grädde.

Torsdag lunch: intogs på Le Bouledogue Brasserie på en tvärgata vid Moderna Museet. Ägaren kom förståss förbi med sina två hundar och gissa vilken sort det var??!?!




utskuren biff med hemgjord pommes.

fikapaus: irish och crepes med nutella.
Torsdag middag: intogs på La Coupole.

skaldjursplatå - the big one!!


pilgrimsmusslor med svamprisotto.


chokladfondant serverad med vaniljglass.
Fredag lunch på mässan:

scrambled egg med rostad skinka.


lammknoge (exakt översättning!) med tomat/olivasås och endive.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar