söndag 9 maj 2010

Djuret !

I väder knappt värdig en svensk höst tog vi oss in till stan. Fredrik visste inte att vi hade Djuret som mål, denna restaurang som han drömt om så länge nu. Djurets koncept är att menyn består av ett djur/vecka! Kolla på www.djuret.se så får ni hela storyn.

Planen och tanken var att lura med Fredrik till Djuret via en fördrink på annat ställe och där möte upp sällskapet för kvällen -Henke & Lisa. Dock är Fredrik aningen missnöjd med att inte veta allt i förväg så jag fick avslöja planen när vi väl klivit av i Gamla Stan, Henrik däremot vägrade tydligen lämna lägenheten om han inte fick veta vart det bar av...

Vi började som sagt med en fördrink som i verkligheten blev en öl på Wirströms innan vi hade bord 20.30 på Djuret. Djuret på Djuret för veckan var KALV.




redo!


Min älskade Fredrik är så tagen av upplevelsen att han ser hög ut ;-)

Jag åt en likadan hamburgare som Lisa har framför sig, helt sagolika smaker. Till detta rödvin såklart och avslutade med en rabarberpaj med vaniljglass & moscató - HEAVEN!!

Det var sanslöst gott och dessutom väldigt trevligt! Vi har nu dessutom dragit upp lite mer konkreta ramar inför Wienresan i juni! :-) Tack söta ni för en suverän och oerhört mättande kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar