måndag 23 november 2009

julmys på Östernäs



Söndag och vår roadtrip fortsatte... efter en lång och mysig morgon med Brita & Roffe satte vi av mot Östernäs :-D Klockan ett serverades nämligen lunchen! Med mamma o pappa i 32 grder varma Australien (Brisbane för tillfället) var det Anders & Pernilla som stod för inbjudandet och välkomnandet. Det jublade i magen när den fylldes med årets första JULGRÖT!! :-D
Inget kan ju heller slå julmys inne i (den extrema jävla) värmen när det pissregnar och är sex plus ute ... så det blev pepparkakor och lussebullar & glögg såklart.

kaffe och spakkontroll ...


ju fler kockar ...


pepparkakorna gjordes medan lussedegen jäste


medan jag & Pernilla gjorde fina traditionella varianter -bortsett Pernillas lilla lilla handväska :-P - stod min bror för de mer speciella barnsliga inslagen ... fritt för tolkning på de två översta på bilden nedan:


Fredrik gjorde en snigel, en jättesnigel!





MUMMA!!

kan med glädje rekommendera Dufvenkrooks Chili Choklad glögg!



over and out & GOD JUL!

1 kommentar:

  1. Åh har du oxå upptäckt denna.... det eren bästa och har alltid varit!!! Tyvärr ska jag inte dricka den, men jag har gjort det ändå.... i kokad variant! Den bästa finns fortfarande på systemet... Dufvenkroks Christmas Delight... med Chokladsmak. Try it!!!

    SvaraRadera